FairmailIndia2011.reismee.nl

Delhi

Even een kort berichtje vanuit Delhi. Na ongeveer 7 uur vliegen kwamen we gisteravond aan. Daar stond Janneke ons op te wachten.'s Avonds nog even een drankje gedaan met Jan-Willem en toen ben ik lekker gaan slapen.

Vandaag zijn we met z'n vieren: Jan-Willem, Chantal , Jessica en ik de stad in gegaan. Eerst met een riksja naar het Rode Fort. We waren elkaar al gelijk kwijt, gelukkig konden we elkaar even bellen. Het Rode Fort was erg mooi, volgens zijn we door de vele straten van Delhi geslenterd. Onderweg veel tegengekomen, zoals een mooie tempel, een feest ter ere van een godin, een moskee en heel veel riksjas enz..

Delhi is echt eendrukke stad (zo'n 15 miljoen inwoners), de hele dag hoor je veel getoeter en ruik je allerlei geuren (ook geuren die je liever niet wil ruiken).Hetwas vandaag lekker warm, ik denk 30 tot 35 graden.

's Middags lekker gegeten in een Indiaas restaurant, naanbrood met een soort sausje en curry met aardappelen. Erg lekker, maar wel heet.

Morgenochtend vertrekken we om kwart voor zes 's ochtends, om half gaat onze trein. We zijn dan rond acht uur 's avonds in Varanasi.

Geke Bruggink

Hoi Manon,
Ik ben de zus van Jan-Willem en volg je reisverslag. Ben benieuwd naar alle verhalen.
Hoe was de treinreis?
Groetjes aan mijn broer(tje)!

Geke

Chantal Pont

Hi Manon

Fijn om te lezen dat je goed bent aangekomen.
Jenny vraagt zich af waar jouw fiets is?!

Groetjes Chantal

Jenny van Veen

Hoi Manon,

Fijn te lezen dat jullie goed zijn aangekomen....en de eerste ervaringen met India goed zijn....hoe is de treinreis verlopen.

En ja Jenny vraagt zich inderdaad af waar je fiets is....mocht je hem voor de deur hebben laten staan....sorry maar dan is hij weg...

Veel plezier en ik ben zeer benieuwd naar de rest van je verhalen.

xxx Jenny

Papa en mama

Hoi Nonnie fijn om wat van je te horen, wel een zit zeker die treinreis.Gaat morgen het echte werk beginnen? geniet meisje we volgen jullie ,groetjes aan
je medereizigers

Commundo